Norwell Fitness Park

Achter De Klabbe is het outdoor fitnesspark met 9 apparaten. Dit park is er voor iedere Foxholster en andere belangstellenden die hun conditie willen verbeteren, of gezellig met bekenden, uit de straat of buurt willen sporten. U kunt er op eigen gelegenheid en op uw eigen niveau trainen (voor de jeugd tot en met 13 jaar: onder begeleiding van een volwassene).

U traint kracht, balans, lenigheid (flexibiliteit) en uithoudingsvermogen (cardiovasculair). U kunt alleen trainen, met z’n tweeën of met een groep. Zo is sporten en bewegen leuk, gezellig en effectief: u maakt de training zo licht of zwaar als u zelf wilt.

Als De Klabbe open is, kunt u daar gebruikmaken van het toilet, u kunt er water halen en natuurlijk kunt u er terecht voor een kop koffie, thee of fris.
Er is parkeergelegenheid naast het fitnesspark, er is een bankje en ’s avonds is er goede verlichting.

Voorbeelden van oefeningen
Ieder apparaat heeft een duidelijke uitleg; u kunt er zo mee aan de slag.

Er is ook een app die u helpt bij uw training: zie www.norwell.nl/apps.

Voorbeelden van oefeningen per apparaat ziet u in die app én op de website: www.norwell.nl/our-lines/overview

Nog even dit:

– Trainen en oefenen op de fitnessapparatuur is ook goed te combineren met andere sporten, variërend van een wandeling tot (wedstrijd)sporten als zwemmen, turnen, voetbal, wielrennen en tennis.
Wilt u met de fitnesstraining uw eigen sport ondersteunen, vraag dan gericht trainingsadvies aan uw eigen trainer/coach.

– Heeft u al lange tijd niet gesport en wilt u gaan trainen? Heeft u gezondheidsklachten of twijfelt u of de apparaten voor u geschikt zijn? Overleg even met uw (huis)arts.

– Het fitnesspark is voor iedereen toegankelijk. Daarbij is het uitgangspunt dat iedereen respect heeft voor elkaar, voor de apparaten en voor de omwonenden.

– Als er iets mis is met een apparaat, wilt u dat dan doorgeven aan de Werkgroep Dorpsbeheer Foxhol, dank u wel. Mail: stichtingwdf@hotmail.com. U kunt uw melding ook doorgeven aan de beheerder van de Klabbe.

2 gedachten over “Norwell Fitness Park

  1. Pingback: cialis 20mg us price

  2. Pingback: Buy Zyrtec (Cetirizine) 10mg, 5mg - Best Offers 2023

Geef een reactie