Werkgroep Dorpsbeheer Foxhol

Carnavalsvereniging de Lindelopers

Hengelclub Foxhol (1929)

De Hengelclub Foxhol is opgericht op 1 januari 1929, en is daarmee de oudste nog bestaande vereniging in Foxhol.

Foxholster Voetbalvereniging – FVV (1930)

Sinds 1930 is FVV opgericht. Het eerste veld waar F.V.V. speelde was gelegen aan de Woldweg naast de molen, F.V.V. heeft daar 2 jaar gespeeld. Daarna speelde men op het terrein van scheepswerf Fikkers.
Op dit moment voetbalt FVV aan de Julianastraat in Hoogezand.

Schietvereniging Foxhol (1989)

De schietvereniging Foxhol is opgericht in September 1989 door de toenmalige eigenaar van de CT bar en is aangesloten bij de Groninger Schutters bond (GSB).
Er wordt op onze vereniging geschoten met Luchtgeweer of Pistool.

Handboogvereniging Black Arrow (2007)

Black arrow is een vereniging waar gezelligheid en sportief bezig zijn hoog in het vaandel  heeft zitten ,de leeftijden zijn zeer uitgestrekt u kunt er terecht vanaf 12 jaar tot het oneindige .

De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Handboog Vereniging en heeft vier gediplomeerde instructeurs die de begeleiding op zich nemen een ieder krijgt voldoende aandacht en instructies die nodig zijn om een pijl te schieten

Foxholster Gymnastiekvereniging – FGV

Wij zijn een gezellige en actieve vereniging met leden van 4 tot 25 jaar.
Onze leden komen niet alleen uit Foxhol, maar ook uit oa Hoogezand, Sappemeer, Westerbroek, Harkstede, Kolham en Kropswolde.

Recreatief Volleybal Foxhol (RVF)

Recreatie Volleybal Foxhol, oftewel RVF is een club fanatieke volleyballers uit de omgeving van Foxhol. Er wordt op dinsdagavond getraind van 20.00u tot 21.30u.